Daarom is wonen aan de Gruttersdijk een goed idee;

Snelle oplevering

Gezien de snelle oplevering van de woningen (prognose Q2-2023) verhuis je zonder overbrugging snel naar je nieuwe woning. De woningen worden zelfs opgeleverd met kant-en-klare wanden. En tevens een complexe en luxe badkamer. Hoe makkelijk is dat?

Comfortabel

Uw woning is goed geïsoleerd tegen kou en hitte, en voldoet aan de strengste wettelijke eisen voor geluidsisolatie.
Hetzelfde geld voor luchtkwaliteit; ook die voldoet aan de strengste normen. Daarnaast zorgen moderne technieken in steeds meer woningen voor verwarming en koeling. Dat alles maakt het binnenklimaat aangenaam en comfortabel. Bouwkundig voldoet uw huis eveneens aan de nieuwste wettelijke eisen (Bouwbesluit). Dat betekent onder meer dat de plafonds en deuren hoger zijn en de trappen minder steil.

Energiezuinig

Met standaard een energieverbruik dat overeenkomt met energielabel A, is uw woning zeer energiezuinig. Dat merkt u aan uw energierekening. Bovendien draagt u hiermee bij aan een beter klimaat en een beter milieu.

Duurzaam

Uw huis is een stuk duurzamer dan oudere woningen. Dankzij de goede isolatie en aan het gebruik van duurzame technieken om uw huis van van warmte en stroom te voorzien wordt het milieu minder belast en zorgt het voor een geringere uitstoot van CO2. Bovendien gebruiken steeds meer bouwers duurzame bouwmaterialen, zoals verantwoord gekapt hout.

Veilig

Uw huis is gebouwd volgens de modernste veiligheidseisen. De woningen hebben een video intercom en inbraakwerend hang- en sluitwerk. Zo heeft u vijftig procent minder kans op een inbraak.